Würth ekspanderer i Rogaland og Hordaland

Würth ekspanderer i Rogaland og Hordaland

Würth satser kraftig i både Rogaland og Hordaland og inviterer til stor åpningsfest av logistikksenter og butikk på Bryne den 14. september.

Administrerende direktør Svein Oftedal i Würth Norge

Administrerende direktør Svein Oftedal i Würth Norge

– Deler av industrien her er ekstra konkurranseutsatt, tiden er inne for at vi gjør hva vi kan for å styrke logistikken og hjelpe våre kunder til å produsere mer, bedre og til riktig pris, forteller administrerende direktør Svein Oftedal i Würth Norge.

Toppmøte
Oftedal inviterer sammen med administrerende direktør Andreas Hoel i Würth Industri til offisiell åpning. Blant talerne finner vi ordfører Reinert Kverneland og Sebastian Würth, Head of Business Unit Offshore. På gjestelisten står alle gamle og nye potensielle kunder og samarbeidspartnere.
Øker slagkraften

Satser på Rogaland og Hordaland: Würth-konsernet ble etablert i 1945, har en kraftig vekstkurve og ligger helt på topp som foretrukket leverandør til en rekke bransjer og industrier. 14. september åpner milliardkonsernet en helt ny og spesiell forretning på Bryne.

Satser på Rogaland og Hordaland: Würth-konsernet ble etablert i 1945, har en kraftig vekstkurve og ligger helt på topp som foretrukket leverandør til en rekke bransjer og industrier. 14. september åpner milliardkonsernet en helt ny og spesiell forretning på Bryne.

– Würth Industri og Würth Norge er to selvstendige selskaper som nå samarbeider tettere for å tilpasse seg kundenes behov. Würth Industri er spesialist på festemidler og forbruksmateriell levert i markedsledende og kostnadsbesparende logistikkløsninger. Vi kan bidra med teknisk kompetanse, et bredt produktsortiment med over 1.000.000 artikler og logistikkløsninger. Dette for å oppnå de kvalitets- og kostnadsreduksjonsmål som skal til for å bli konkurransedyktig i et globalt, kostnadsfokusert marked, forteller Hoel.
Godt samarbeid

Administrerende direktør Andreas Hoel i Würth Industri.

Administrerende direktør Andreas Hoel i Würth Industri.

– Würth Norge har på sin side produkter og løsninger som passer alle typer fagfolk og som hjelper dem til å gjøre en god jobb. I produktspekteret finner vi blant annet verktøy, festemidler, kjemi, kapp og slip, verneutstyr, arbeidstøy og sko,  elektro, el- og luftmaskiner, slanger og kuplinger (hydraulikk) og bilrekvisita.
– Dette er første gang i Würth konsernets historie at det skjer en slik satsing, kommenterer Hoel. Den nye butikken vil ha et komplett sortiment innen blant annet auto, bygg/anlegg, mekanisk virksomhet, industri, marine og offshore.

– Vi utfyller hverandre på en måte som nærmer seg perfeksjonisme, understreker Oftedal.
Enkel, rask handel
–  Med de gode forbindelsene mellom Rogaland og Hordaland ser vi for oss hurtig levering, kvalitet og et godt samarbeidsklima, understreker Oftedal. Vi spør Oftedal om hva som er hemmeligheten bak Würth-suksessen.
– Da må jeg sitere vår grunnlegger: Der Kunde ist König! Kunden er kongen!
– Vi har en enorm styrke og slagkraft. Konsernet har rundt 70.000 medarbeidere, og vi har jobbet sammen lenge og knyttet til oss folk med kunnskaper og ferdigheter som er meget verdifulle, forteller Oftedal.

Leveringsikkerhet

– Det er de raske som slår de langsomme i tiden fremover. Det er ikke uten grunn vi etablerer et logistikksenter nær industrien i Rogaland og Hordaland. Vi har mange butikker i området, men denne som vi åpner 14. september, blir helt spesiell. Kombinasjonen av lokalt lager og store logistikksentere i Norge og Tyskland, reduserer kapitalbindingen for kundene våre.

– Vi har global tilstedeværelse og lokal service. Vi er der du er, understreker Hoel.
Møt opp – ta del i den historiske åpningen
Alle er hjertelig velkommen til åpningsfesten den 14. september i Martin Vagles vei 1 fra klokken 07.00 og ut over ettermiddagen. Den offisielle åpningen skjer klokken 14.00.

I tillegg til at man får oversikt over produktene, blir det mulighet til å prøve siste nytt inne verktøy, C-parts og tilbehør. Det blir taler, grilling og offisiell åpning av ordfører Reinert Kverneland. Vi skal heller ikke glemme at det er mange gode åpningstilbud og demonstrasjon av produkter og løsninger.
Program

13:00 – 16:00 Presentasjon av produkt- og logistikkløsninger på stands.

13:00 – 16:00 Servering av grillmat.

14:00 – 14:15 Velkommen ved Svein Oftedal  (Administrerende direktør Würth Norge) og

Andreas Hoel (Administrerende direktør Würth Industri).

14:15 – 14:45 Offisiell åpning og snorklipping v/ Sebastian Würth (Head of Business Unit Offshore, Würth) og ordfører Reinert Kverneland.

15:00 – 15:20 Presentasjon – Secure bolting v/ Morten Frydendal, Engineering Manager.

15:30 – 15:50 Presentasjon – Kostreduksjon og leveringssikkerhet v/ Jordi Somers, Head of Sales.